EKOLSUND: FLEXIBELT ÄR LIKA MED HÅLLBART

Efter framgången med vårt Visby-projekt, har Fleksihus grupp av erfarna arkitekter och civilingenjörer konsoliderat de bästa metoderna för hållbart boende runt om i världen för att utveckla ett nytt koncept som vi kallar EKOLSUND.

EKOLSUND är en unik byggplattform som möjliggör utveckling av bekväma, moderna och miljövänliga bostäder för alla. Den utvecklades för att på ett optimalt sätt uppfylla de grundläggande kraven på dagens fastighetsmarknad: modernism, stil och flexibilitet.

EKOLSUND-enheterna är noggrant utformade för att uppfylla den högsta standarden för moderna bostäder. Genom sin stilfullhet, elegans och sinnrikhet, representerar de alla de bästa moderna arkitekturtrenderna – inte bara från utsidan, utan också från insidan.

Från dag ett av utvecklingen av denna plattform bestämde vi oss för att EKOLSUND-bostäderna ska vara modulära för att ge våra kunder flexibilitet.

Vi vet att alla har en bild av sitt eget perfekta hem i huvudet. Så varför begränsa oss tillen särskild design när möjligheten finns att bygga sitt eget drömboende?

EKOLSUND är ett bevis på atten flexibel bostadkan vara och måste vara hållbar.